Árak

A nyomozói munka rendkívül összetett és sokrétű, ebből kifolyólag konkrét árat előre a legtöbb esetben és munkában meghatározni nem lehet.

Az Arma Dura Információs Iroda egyedi kérések alapján és egyedi elbírálással - az adott eset bonyolultságától és munkaigényességétől függően – alakítja ki az árakat, mely minden esetben hűen tükrözi az iroda által végzett munka hatékonyságát, megbízhatóságát, ugyanakkor az ügyfelek elvárásainak, igényeinek való megfeleltetést is.
Munkánk során igyekszünk minden esetben a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást megtalálni, ugyanakkor díjaink a magas technikai, humán és információs költségek ellenére felveszik a versenyt a konkurencia által ajánlottakkal.
A minőségi szakmai munka a magánnyomozói területen rendkívül sokat számít az eredményesség szempontjából. Cégünk viszonylag magas árai garantálják azonban mind azt a minőséget, megbízhatóságot, gyorsaságot, szakmai hozzáértést és eredményességet, amely ebben a szakmában nélkülözhetetlen. Stratégiánk fontos eleme, hogy magas szintű szakmai munkát, lojalitást és a jó munka érdekeltségét megfelelő anyagi színvonalon kell biztosítani, melynek sajnos következménye, hogy a minőségi szolgáltatást valós értékén kell felszámítanunk.

Természetesen speciális esetekben – hosszú távú szerződés, nagy volumenű feladat esetén – egyedi megállapodásra nyílik lehetőség mely cégünknek nagyobb mozgásteret biztosít az árak kialakításában. Ügyfeleinkkel történő hosszú távú együttműködés esetében méltányos, havi átalánydíjat határozhatunk meg, mely üzletfeleink számára minden esetben kedvezőbb.

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva