CÉGÜNKRŐL

Az információs piac folyamatosan növekszik, ugyanakkor a szakmai színvonal és a nyomozati munka minősége romlik. A biztonsági és magánnyomozással foglalkozó cégek sokasága próbál a fennmaradni, de a megrendelők egyre inkább a minőségi munkát és a pontos információkat részesítik előnyben. A piacon jelenlévő legtöbb cég összemossa a biztonsági szakmát a nyomozással, mely a felaprózottság és a szakmai hozzánemértés miatt kétségessé teszi a munka minőségét.

Cégünk éppen ennek elkerülése érdekében biztonsági őrzéssel, rendezvénybiztosítással, takarítással egyéb más kapcsolt tevékenységgel nem foglalkozik. Tevékenységi köreink megválasztásánál fontos szempontként vettük figyelembe, hogy cégünk csak és kizárólag a magánnyomozással és ehhez szükségszerűen kapcsolódó tevékenységekkel foglalkozzon. Természetesen mi is szívesen vesszük, ha megrendelőink biztonsági, személyvédelmi munkákkal bíznak meg, de ezeket a feladatokat partnereinknek továbbítjuk, akik hasonlóan hozzánk, minőségi munkát végeznek.

A magánnyomozást, mint cégünk egyik fő tevékenységét a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló, 2005. évi CXXXIII., és az 1992. évi LXIII. törvényben megfogalmazottaknak megfelelően végezzük.

Tevékenységünket magas szintű szakmai tapasztalatokkal rendelkező, munkatársaink végzik. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte minden megbízás teljesítése során felhasználhatjuk közvetlen, széleskörűen kiépített információs csatornáink előnyeit. Munkánkat a Magyar Köztársaság területén kívül is tudjuk végezni, illetve számos országban rendelkezünk partneri kapcsolatokkal.

Megbízóink bátran számíthatnak munkatársaink teljes lojalitására, szakmai hozzáértésére, valamint a maximális diszkréció biztosítására, melyet garantál irodánk biztonsági adat és iratkezelése is. Megbízási díjaink a rendkívül magas technikai és személyi költségek ellenére felveszik a versenyt a konkurencia által ajánlottakkal, arról nem is szólva, hogy minőségi szakmai munka ezen a területen számít a legtöbbet az eredményesség szempontjából.

A hazai és a nemzetközi szakmai előadások, konferenciák és kiállítások látogatása módot nyújt felkészültségünk szakmai színvonalának folyamatosan magas szinten tartására.

Természetesen nem mindig jár olyan eredménnyel a magánnyomozás, ami a megbízó elképzeléseinek megfelel (a tényeket megváltoztatni nem tudjuk), de a nyomozásunk során felderített, beszerzett és rendelkezésére bocsátott információk, adatok ismeretében dönthet, cégünk által felajánlott megoldási lehetőségek birtokában további lépéseit megtervezheti és végrehajthatja, illetve egyéb más megbízást adhat.

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva