SZOLGÁLTATÁSOK

Gyermek és Ifjúságvédelmi tevékenység és tanácsadás, a drog megjelenésére utaló jelek, a prevenció

Legnagyobb kincsünk a gyermekünk. Megszületésétől védjük, óvjuk, neveljük, igyekszünk mindent megtenni érte. Sajnos nem mindig járunk teljes sikerrel, a szülői és iskolai prevenció ellenére eljöhet az a nap, amikor azt tapasztaljuk, hogy megingott a gyermek-szülő kapcsolat, felmerül a gyanú, hogy gyermekünk drogot fogyasztott. A szülők többsége érthető módon nehezen ismeri fel a fiziológiai és pszichológiai tüneteket. Ezek a tünetek nem minden esetben egyértelműek, ezért élni kell azzal a lehetőséggel, hogy gyermekünkkel nyílt, őszinte beszélgetést folytassunk és tisztázzuk a helyzetet. A nagyobb baj, ha úgy érezzük, kevesek vagyunk a probléma kezeléséhez, diszkrét-hatékony segítségre van szükségünk.

Ebben az esetben Cégünk ifjúságvédelem területén tapasztalatot szerzett munkatársa készségesen áll rendelkezésére, szakszerű tanácsadással, szükség esetén pszichológus igénybevételével sietünk megbízónk és gyermeke segítségére.

Amennyiben ellenőrizni kívánja, hogy gyermeke az elmúlt kilencven napon belül bármilyen kábítószert kipróbált, az néhány hajszálából bizonyosággal kimutatható.

Gyermek elhelyezési bírósági és gyámhatósági ügyekben bizonyítékot szerzünk be a gyermek tartózkodási helyéről, elhelyezésének körülményeiről, melyet a peres, illetve gyámhatósági eljáráshoz felhasználhat a megrendelő.

Megfigyelés keretében nyomon követhetjük –esetenként dokumentálhatjuk- a szülő napi mozgását, gyermekhez való kötödését, nevelési képességeit. Természetesen figyelembe vesszük a gyermekelhelyezésben megbízott ügyvédi iroda kérését, amennyiben viszont megbízónk nem rendelkezik jogi képviselővel, kapcsolatrendszerünkből biztosítunk a részére megfelelő képviseletet.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva