SZOLGÁLTATÁSOK

Ismeretlen helyen tartózkodó személyek, rokonok, örökösök, eltűntek, stb., tartózkodási helyének megállapítása.

Nem csak az üzleti életben kerülhetnek ki látókörünkből számunkra fontos személyek, hanem a legfájóbb, ha családi, rokoni, vagy baráti körünkből. Hozzátartozók eltűnése esetén természetesen a rendőrség elsődleges értesítése a legfőbb szempont, illetve hogy elinduljon a kutatás. Bizonyos esetekben, úgymint rokonok, vagy örökösök felkutatásában a hatóság nem tud segítséget nyújtani.

Kiskorú eltűnése esetén a rendőrségi eljárással párhuzamosan, azt kiegészítve a szülő, vagy gondviselő kérésére, „megrendelésére” a kutatást soron kívül megkezdjük. A rendelkezésünkre bocsájtott személyi adatokkal, fotókkal, az eltűnés körülményeinek, indítékainak alapos feltérképezése után ellenőrzés alá vonjuk a gyermek, vagy fiatalkorú által látogatott rokonokat, barátokat, pedagógusokat, családi barátokat. Ellenőrizzük azokat a helyeket, amelyeket a kiskorú ismer, gyakran látogat, vagy ahova régen vágyott, így elvált szülő lakását, hétvégi telket, szórakozó- és kirándulóhelyeket.

Tevékenységi körünk részét képezi megszakadt rokoni kapcsolatok felkutatása, tartózkodási helyük megállapítása, elhalt rokonok sírjának megkeresése, örökségekhez kapcsolódó ingatlanok, ingóságok felkutatása. Ehhez felhasználjuk a megbízó által biztosított, rendelkezésére álló információkat, adatokat. Kutatásunkhoz felhasználjuk a nyilvános adatbázisokat, állami anyakönyveket, melyek használata 1895. október 01.-től vált hivatalossá. Levéltári kutatást folytatunk, valamint egyházi nyilvántartásokat ellenőrzünk. A római katolikus egyházban az anyakönyvezést 1563-ban a tridenti zsinat tette kötelezővé, Magyarországon azonban csak később, a XVIII. század elejétől indult.

Konkrét név és dátum ismeretében 1895-től napjainkig tudunk hivatalos anyakönyvi kivonatokat beszerezni. Születési dátum hiányában azonban sokkal nehezebb, hosszadalmasabb és költségesebb a felderítés.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva