SZOLGÁLTATÁSOK

A klasszikus magánnyomozói munka

A nyomozati munka egyik legrégebbi és legfontosabb lehetősége a megfigyelés, operatív figyelés, mely módon szerzett információk szinte 100%-ban megbízhatóak, és pontosak. Csaknem az összes vizsgálati, illetve nyomozati munka megkövetel figyelést, nyílt vagy operatív adatgyűjtést, rögzítést, melyet az eljáró nyomozó a megfelelő technikával dokumentál (kép, videó, hangrögzítés, stb.).

Számos alkalommal már a munka megkezdésekor, vagy a figyelési feladat felmérése, előkészítése alkalmával is jutottunk olyan információk birtokába, mely megbízóink számára relevánsnak, nélkülözhetetlennek bizonyultak, illetve a későbbi nyomozati munkánkat elősegítették (ezáltal csökkentve a nyomozati költséget), az ügy megoldásában nélkülözhetetlen adatokkal szolgáltak.

Bár a magán-nyomozati munkának ez az egyik legköltségesebb fajtája, bátran ajánljuk megbízóink figyelmébe.

A munkát (figyelést) végző kollégáink többsége korábbiakban hivatásos „állami alkalmazottként” is figyelői, operatív munkakört töltött be, ezért szakmai hozzáértésük rendkívül magas szintű. Figyeléseink alkalmával kiemelten szem előtt tartjuk a konspirációs szabályokat, melyeket - magunkra nézve- kötelezően betartunk.
Cégünk rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel is mely a munka sikeres végrehajtását garantálja!

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva