SZOLGÁLTATÁSOK

Raktárhiányok okának és szállítmányok dézsmálásának felderítése.

Cégünk rendszeresen keresik fel logisztikai és szállítmányozási vállalkozások azzal a problémával, hogy raktárkészletükből, szállítmányaikból folyamatosan nagy értékű áruk tűnnek el.

A problémák kezelésére, - a normál magánnyomozás keretein túl- egy speciális stratégiát dolgoztunk ki, melynek keretében akár egy, az adott területen jártas kollegánkat helyezzük el a raktárbázison, vagy szállítmányozási részlegnél, aki szakmai területén maximálisan teljesíti a rábízott feladatot, azonban meghatározott „belső” felderítő tevékenységet folytat. Folyamatos felderítő tevékenységét összekapcsoljuk a telephelyekről induló szállítmányok operatív kísérésével, melynek során a meghatározott útvonaltól eltérés, vagy rendkívüli megállások esetén - azt videó, vagy fotó dokumentációval bizonyítva - megbízónkat azonnal értesítjük.

Megbízónk kérésére felderítő tevékenységünk releváns mozzanatait operatív technikai eszközökkel rögzítjük.

A raktárhiányok felderítésének bonyolult eljárása során összetett, mindenre kiterjedő probléma-megoldási javaslattal élünk megbízóink felé. Ez tartalmazza az adott eset teljes körű feltárását és az összes fellelhető probléma megoldására vonatkozó szaktanácsadást. A szaktanácsadás kiterjed az objektumra, a be- és kiléptető rendszerre, a területen történő mozgás szabályozására, az okmányolás rendszerére, a mechanikai védelemre (kerítés, kapu rendszer, konténerek, ponyvázott rakfelületek, csapok, stb.), elektronikai védelmére (nyílt és rejtett kamerák telepítése, üzemeltetése, be- és kiléptető rendszerek üzemeltetése).

Sajnos legtöbb esetben nem csak a telep dolgozói, hanem az őrzés-védelmet ellátó szolgálat munkatársai is közreműködnek a jogsértő cselekmények elkövetésében. Ebben az esetben teszünk javaslatot a biztonsági szolgálat átvilágítására, szerződésük revidiálására. Megjegyezni kívánjuk, hogy cégük –partnerein keresztül- komplex őrzés-védelmi szolgáltatást ajánl, a fentiekben vázolt problémák globális kezelésére.

A felmerülő problémák kezelése érdekében a beépített ember alkalmazása, az alkalmazott operatív eszközök komplex alkalmazása, ha nem is szünteti meg teljesen, de minimálisra csökkenti a hiányokat és azok kiváltó okait.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva