SZOLGÁLTATÁSOK

Speciális szállítmányok kísérése

Megbízóink egyre gyakrabban érdeklődnek e szolgáltatásunkról, melynek lényege, a nagy értékű, különleges jelentőségű szállítmányok biztonsági kísérése.
Az EU-n belül statisztikailag csökkenés mutatkozik a közutakon szállítmányok sérelmére elkövetett bűncselekmények alakulásában, azonban a környező - unión kívüli- területeken senki nem érezheti biztonságban magát.
Cégünk – partnerein keresztül- vállalja a különlegesen fontos, nagy értékű szállítmányok célállomásig történő operatív biztosítását, nagy teljesítményű gépkocsikkal, különlegesen kiképzett és vizsgáztatott gépkocsivezetőkkel, biztonsági személyzettel, akik szakmai múltjuk alapján ismerik, átérzik a gépkocsivezető feladatát, felelősségét.
Ez a különös empátia, emberi kapcsolat kialakulása megnyugtatóan hat a gépkocsivezetőre, pihenő ideje alatt biztos lehet a szerelvény biztonságos őrzésében, kipihenten, nyugodt lelki állapotban teljesítheti különleges küldetését. Érdemes elgondolkodni azon, hogy a szállítmány értéke gyakran megközelíti, vagy meghaladja a több százmillió forintot, nem beszélve a szerelvény értékéről. Az esetleges rendkívüli esemény okozta biztosítási eljárás költsége, idejének elhúzódása messze meghaladja a cégünk által kínált költségvonzatot.

Különleges esetben a repülésbiztonság területén jártas szakértőnk véleményezi a speciális szállítmány légi úton történő szállításának lehetőségét, javaslatot tesz a biztonságos és gazdaságos légi szállítás lehetőségére.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva