SZOLGÁLTATÁSOK

Új alkalmazottak felvételiztetése, átvilágítása
(üzleti hírszerzés, ipari kémkedés egyik elhárítási lehetősége)

Cégünk számtalan esetben találkozott olyan ügyekkel –esetenként bűncselekményekkel- ahol a megfelelő felvételi elbeszélgetéskor, és az ott elhangzottak ellenőrzésével meg lehetett volna akadályozni egy cégen belüli lopást, károkozást, információ kiszivárogtatást, ipari kémkedést. Az Arma Dura Információs Iroda ezért fontosnak tartja, hogy a felvételre kerülő dolgozók ellenőrzésében felkérésre részt vegyen.

A megfelelő elbeszélgetés, a felvételeztetett személy által átadott dokumentumok hitelt érdemlő vizsgálata, illetve a referenciaként megemlített előző munkahelyek ellenőrzése egy objektív képet fest a leendő dolgozó életéről, korábbi munkahelyeken végzett teljesítményéről, megítéléséről.

Az általunk elvégzett nyomozás, illetve a vizsgálat alatt elkészített dokumentáció alapján, megbízónk könnyebben hozhat döntést, a felvételizővel kapcsolatban.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk a már meglévő dolgozók átvilágítását is. Ha Ön gyanakszik arra, hogy dolgozója, társa meglopja, megkárosítja akkor megfelelő lépésként, keresse meg cégünket. Egy megbízás keretében vizsgáljuk, hogy az Ön által megjelölt személy vagyongyarapodása összhangban áll a fizetésével? Kialakított kapcsolatrendszere lehetővé teszi az Ön cégének megkárosítását? Esetleg az üzleti partnereit csábítja át egy másik, hasonló érdekeltségű vállalkozáshoz.

Természetesen a számtalan lehetőség közül csak egy párat soroltunk fel, de amennyiben bármilyen problémával szembesül vállalkozásán belül, keressen meg minket.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva