SZOLGÁLTATÁSOK

Információvédelem - ipari kémelhárítás: risk management, információ- és adatvédelem, belső vállalati csalások és egyéb gazdasági bűncselekmények megelőzése és nyomozása

Az üzleti hírszerzés eszköztára legális és nyílt információk gyűjtésével, szűrésével, rendszerezésével és visszacsatolásával akár 70-80%-ban ki tudja elégíteni egy vállalat információéhségét. De mi a helyzet a fennmaradó 20-30%-kal?
A leginkább veszélyeztetett vállalatok - például bankok, biztosítótársaságok, a vegyipari és gyógyszeripari vállalatok, a high-tech szférában, autóiparban működő cégek - vezetőinek 80%-a úgy véli, hogy az üzleti titkok kifürkészésének (az ipari kémkedésnek) kockázata a közeljövőben még tovább fog növekedni. Multinacionális cégek, harmadik világbeli hírszerző szervezetek már most is milliókat áldoznak üzleti hírszerzésre. Ugyanakkor a kis és közép-vállakózásoknál is megjelent a konkurencia ezen információéhsége, melynek kielégítésére már országunkban is megjelentek az erre szakosodott cégek, szakemberek.
Cégünk ezért tartja fontosnak az üzleti hírszerzés (ipari kémkedés) elhárítását. Az üzleti hírszerzés felismerése és elhárítása terén a vállalatok több mint 70%-a még nem képzi a dolgozóit. A vállalatok számára ugyanis nemcsak a külső támadások jelentenek veszélyt, hanem a belső alkalmazottak esetleges információ-kiszivárogtatása vagy gondatlan magatartása is komoly fejfájást okozhat

Az Ön által vezetett cég hosszú távú, jól felfogott érdeke, hogy a belső, bizalmas döntések meghozatala ne kerüljön konkurense birtokába. Az Arma Dura Információs iroda rendelkezik mindazon lehetőségekkel, amelyek minimálisra csökkentheti a cége sérelmére elkövetett üzleti hírszerzés kockázatát. Segítségünkkel kiszűrheti azokat a munkatársakat, akik életvitelükből, megnyilvánulásaikból alapos gyanút ébreszthetnek abban, hogy a konkurencia részére anyagi, vagy egyéb érdekekből belső információkat szereznek meg és szolgáltatnak ki.
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy átalány megállapításával folyamatosan konzultáljunk, mérjük, kutassuk cégének veszélyeztetettségét, ellenőrizzük vezető beosztású, vagy stratégiai információkhoz hozzáférő, döntéshozatalra jogosított munkatársait.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, figyelemmel kísérjük a változó tendenciákat, igyekszünk megbízóink kéréseit maximálisan teljesíteni.

Vissza a szolgáltatásokhozhoz

Arma Dura
Információs Iroda Kft.

Székhely:
1188 Budapest,
Szövet utca 14.

Postacím:
2360 Gyál,
Gerle tér 3/2.

Mobil:
+36 30 750 9791

Telefon és fax:
+36 1 294 2209

© 218 Arma Dura Kft. Minden jog fenntartva