Információs Iroda

Olvassa el Ön is az Arma Dura Információs Iroda bemutatkozó anyagát!

Magánnyomozó irodaAz Információs Iroda alapítása óta eltelt tíz évben szolgáltatásunk célja, összetett jogi és üzleti ügyekkel kapcsolatos információgyűjtés és ügykezelés volt. Napjainkban az információ kiemelt jelentőséggel bír, legtöbbször gazdasági előnyökkel is jár. Ezáltal az információ megszerzésének igénye fokozottabban jelentkezik a pénzügyi-, üzleti- és a magánszférában egyaránt. Az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat. Ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje. A gazdasági szereplők számára az adat a jövő záloga. Az Arma Dura Információs Iroda ezen igények minőségi és széles spektrumú kiszolgálását tűzte ki célul.

Elsődleges célunk megbízóink, üzleti partnereink teljes körű informáltságának megteremtése, legyen szó az üzleti életről, vagy a magánélet érzékeny témáiról. Kollégáink fél évszázados tapasztalata, felkészültsége, képzettsége, folyamatos képzése és kapcsolatrendszere biztosíték arra, hogy partnereink a lehető legmagasabb színvonalú, komplex szolgáltatást kapják.

Kérjük, tekintse át weboldalunkat, ahol további információkat kaphat cégünk, az Arma Dura Információs Iroda működésével, vállalt szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Reméljük Információs Irodánk szolgáltatásai között találkozik azon lehetőségekkel, mellyel segíthetjük munkáját, megoldhatjuk vállalkozásával kapcsolatos üzleti, esetleg magánéleti problémáit, hozzájárulhatunk az Ön által képviselt gazdasági társaság biztonságos működésének létrehozásához, fenntartásához, védelméhez.

„Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember!”


Cégünkről

Arma Dura logó 250x250pxAz információs piac folyamatosan növekszik, ugyanakkor a szakmai színvonal és a nyomozati munka minősége romlik. A biztonsági és magánnyomozással foglalkozó cégek sokasága próbál fennmaradni, de a megrendelők egyre inkább a minőségi munkát és a pontos információkat részesítik előnyben. A piacon jelenlévő legtöbb cég összemossa a biztonsági szakmát a nyomozással, mely a felaprózottság és a szakmai hozzá nem értés miatt kétségessé teszi a munka minőségét.

Cégünk éppen ennek elkerülése érdekében biztonsági őrzéssel, rendezvénybiztosítással, takarítással egyéb más kapcsolt tevékenységgel nem foglalkozik. Tevékenységi köreink megválasztásánál fontos szempontként vettük figyelembe, hogy cégünk csak és kizárólag a magánnyomozással és ehhez szükségszerűen kapcsolódó tevékenységekkel foglalkozzon. Természetesen mi is szívesen vesszük, ha megrendelőink biztonsági, személyvédelmi munkákkal bíznak meg, de ezeket a feladatokat partnereinknek továbbítjuk, akik hasonlóan hozzánk, minőségi munkát végeznek.

Magánnyomozás

MagánnyomozásA magánnyomozást, mint cégünk egyik fő tevékenységét a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló, 2005. évi CXXXIII., és az 1992. évi LXIII. törvényben megfogalmazottaknak megfelelően végezzük.Tevékenységünket magas szintű szakmai tapasztalatokkal rendelkező, munkatársaink végzik. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte minden megbízás teljesítése során felhasználhatjuk közvetlen, széleskörűen kiépített információs csatornáink előnyeit. Munkánkat a Magyar Köztársaság területén kívül is tudjuk végezni, illetve számos országban rendelkezünk partneri kapcsolatokkal.

Megbízóink bátran számíthatnak munkatársaink teljes lojalitására, szakmai hozzáértésére, valamint a maximális diszkréció biztosítására, melyet garantál irodánk biztonsági adat és iratkezelése is. Megbízási díjaink a rendkívül magas technikai és személyi költségek ellenére felveszik a versenyt a konkurencia által ajánlottakkal, arról nem is szólva, hogy minőségi szakmai munka ezen a területen számít a legtöbbet az eredményesség szempontjából.

A hazai és a nemzetközi szakmai előadások, konferenciák és kiállítások látogatása módot nyújt felkészültségünk szakmai színvonalának folyamatosan magas szinten tartására.